Autobanden Nollet Aalter

Vulkanisatie & reparaties

Autobanden Nollet Aalter Ook voor reparaties van banden bent u bij Nollet Banden aan het juiste adres. Het ontdekken van een lekke band is helemaal niet zo moeilijk

Autobanden Nollet Aalter   Piet   Nollet

B-9880   Aalter, BE-VOV, Belgium - +32.495.42.44.16 -

Autobanden Nollet Aalter website is loading...

Reparaties

Vulkanisatie & reparaties

Bandenherstellingen en vulkaniseren

Ook voor reparaties van banden bent u bij Nollet Banden aan het juiste adres. Het ontdekken van een lekke band is helemaal niet zo moeilijk. De wagen zal naar één kant beginnen trekken en het zal duidelijk zichtbaar zijn dat er minder lucht in de band aanwezig is. Banden Nollet kan praktisch elke lekke band repareren. Daarenboven zullen wij deze ook meteen balanceren. Vakkundig én snel, het motto bij Autobanden Nollet Aalter, zodat u onmiddelijk terug de weg op kan!

Reparaties Bandreparatie

Bandreparatie

De meeste lekke banden zijn perfect herstelbaar. Zolang u er op tijd bij bent, weet Autobanden Nollet Aalter er wel raad mee. In onze bandencentrale kijken we eerst na of de band te herstellen is, op die manier hoeft u niet direct een nieuwe autoband te kopen en bespaart u onnodige kosten.


Reparaties Vulkanisatie

Vulkanisatie

Vulkaniseren is een reparatietechniek die toegepast wordt bij grote inrijdingen & beschadigingen van banden.

Vulkaniseer nu uw banden!!

Ergens tegenaan gereden? Een scheur in uw band of een andere inrijding? Het is niet direct nodig om een nieuwe band aan te schaffen, laat uw band vulkaniseren. Inrijdingen en scheuren tot 15 cm kunnen perfect gevulkaniseerd worden. Dankzij onze speciale apparatuur wordt er een nieuwe laag rubber in de beschadiging aangebracht en is uw band weer klaar voor gebruik. Voor meer informatie over vulkaniseren neem vrijblijvend contact op met met Autobanden Nollet Aalter!

Vulkanisatie & reparaties
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookiebeleid