Autobanden Nollet Aalter

De bandencentrale uit uw buurt

Autobanden Nollet Aalter Een SUV of 4x4 heeft nood aan de juiste banden. Wij adviseren u graag voor het juiste type SUV of 4x4 banden, volledig aangepast aan uw rijstijl en wagen. Twijfels over de staat van uw banden? Kom zonder afspraak langs voor een snelle controle

Autobanden Nollet Aalter   Piet   Nollet

B-9880   Aalter, BE-VOV, Belgium - +32.495.42.44.16 -

Autobanden Nollet Aalter website is loading...

SUV – 4x4-banden

Een SUV of 4x4 heeft nood aan de juiste banden. Wij adviseren u graag voor het juiste type SUV of 4x4 banden, volledig aangepast aan uw rijstijl en wagen. Twijfels over de staat van uw banden? Kom zonder afspraak langs voor een snelle controle. Uw veiligheid is ons beroep.
Vraag online een prijsofferte voor nieuwe SUV – 4x4-banden!

Waarom zijn aangepaste banden voor een 4x4 belangrijk?

Een 4x4 dient al lang niet meer alleen voor ruig terrein. Ook in het gewone straatbeeld duiken ze steeds meer op. Dit vereist dat de banden zowel op harde als onverharde wegen goede prestaties leveren. De juiste balans tussen trekkracht en comfort is daarbij essentieel.


Wat zijn 4x4-banden?

Banden voor een 4x4 hebben door het sterke profiel en de vele lamellen een grote grip op het terrein. Dankzij de bijzondere rubbersamenstelling bereiken de banden een hoog rendement en veroorzaken ze veel minder geluid op de openbare weg. De meeste 4x4-banden beschikken over een speciale beschermrand om de velgen. Dat voorkomt beschadigingen aan het wiel.


Wat zijn SUV-banden?

Deze banden zijn geschikt voor SUV’s die grotendeels op normale wegen rijden. De banden kunnen probleemloos hoge snelheden aan. Ze laten toe om snel te remmen en beschikken over het juiste profiel voor een vlotte waterafvoer. Deze banden bezitten het profiel van wegbanden, maar hebben genoeg tractie voor lichte terreinritten.

SUV – 4x4-banden
Vragen? Opmerkingen? Aarzel niet en vraag om info.

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacy- & cookiebeleid